ROSA MOLN PÅ HIMMLEN.



Hej. Här har ni mig igen.
Har haft en bra dag, med mycket umgänge. Vi har uppvaktat min äldsta dotter Linda, som fyller 35 år idag. Alla var där,
alla var glada, barnen var gulliga och så Lindas nyinskaffade lilla hund, Elvin. En riktig liten sötnos, som passar perfekt i deras familj. Det var roligt.

Nu är vi alla så trötta på julmat så i morgon åker det i soporna. Nu är det bara vanlig husmanskost som gäller och det ska bli jätteskönt!

I morgon bitti ska Janne med Izabella till vetrinärkliniken igen. Vi tycker att hon har magrat och så slåss och provocerar hon en av våra andra katter. Vi ska prova med p-spruta. Har man tur så ger det sig med det. Det kan göra den jobbigaste katten from som ett lamm. Men har vi otur så är det något annat som krånglar och det vill jag inte ens tänka på.

För övrigt så blir det nog en lugn variant på dagen. Har lovat Angelica att åka till stan och shoppa och jag brukar hålla mina löften.Kanske vi tar en fika också.

Rosa moln är rubriken..... När jag var liten så sa alltid mina föräldrar: det kommer snö eller regn. Och till 90% så stämde det alltid. Jag brukar tänka på det när himmlen blir rosafärgad. Att nu kommer det någon form av nederbörd.
Men jag har inte sett rosafärgad himmel på länge, den är mera som ett grått täcke framåt kvällen. Men hur det än ser ut och verkar så har det trots allt vänt redan och vi går sakta men säkert mot ljusare tider. Det är väl skönt att veta?

Nu säger jag god natt för denna gången. Sov gott alla ni.... Kramar och varma tankar från er BIBBI.
AB IMO PECTORE.

Kommentarer
Postat av: Susanne

Bella blir nog bra med p-sprutan ska du se! Bobby som var så elak mot dom andra har blivit så gosig och snäll mot dom! En helt annan katt.

2008-12-30 @ 14:41:55
URL: http://shajsah.blogg.se/
Postat av: Mamma

Tack Susanne, jag hoppas att du har rätt.

2008-12-30 @ 20:10:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0