ÄNTLIGEN !

Hej alla. Nu har det hänt! Jag har hittat vårens allra första tussilago! Under Jannes och min promenad stod fyra små,
förskräckta tussilago och lyste med sin härliga gula färg. Nu står de i ett gammaldags snapsglas på hög fot, i köksfönstret och lyser så vackert. Nu vet jag att det är vår.



          

Vädret har inte velat sig riktigt idag och det blåser. Jag trodde att solen skulle titta fram men det har den inte gjort, mer är små, korta stunder. Men det är hela +9 grader och det är skönt, men ovant. Plötsligt känns alla kläder för varma.
Det har varit en bra dag, som Janne och jag har haft tid att prata och planera. Det är , som jag sa igår, skönt att ha planerna klara i huvudet.
Vi är nu  färdiga med middag och disk och ikväll ska vi fortsätta att titta på LOST. Det är så spännande!

      

Ha en skön kväll och försök komma till ro och slappna av alla ni som jobbar och har det tufft. Även ni som är hemma-mammor-pappor, för det är minsann lika tufft som ett annat arbete. FÖRSÖK..att få lite ro och egen tid, så ni kan ladda batterierna.
Kramar till er alla från Bibbi.

LEV LIVET LYCKLIG.

MIN KÄRLEKSFÖRKLARING TILL JANNE.

     HÄR BEHÖVS INGA ORD.....    




PUSS OCH KRAM FRÅN BIBBI.

Många minnen.

God morgon kamrater! Sovit gott? Det har jag men jag var ändå JÄTTETRÖTT när klockan ringde. Tänkte då ,att jag går och lägger mig igen efter att jag kollat blodsocker och tagit sprutan och ätiti frukost. Men under tiden och med kaffets hjälp, så har jag vaknat till. Jag tänker inte lägga mig igen ,för då upplever jag det som att dagen blir förstörd. Kanske jag lägger mig en stund när jag har gått min promenad. Vi får se...
Solen lyckas inte riktigt ännu så länge. Kanske den kommer fram under dagen. Hoppas det ,för nu har det blivit lite varmare och det är inte mycket snö kvar.
Bland alla inlagda kort på datorn så hittade jag några som jag inte sett på länge. De är tagna med min gamla mobiltelefon, så kvaliten är inte den bästa. Där finns kort på de sista av våra hundar. Fortfarande känns det så smärtsamt att se på bilderna då minnena bara sköljer över mig.....

     

     





    



   



   

Jag minns hur Sabrina luktade "Valp" hela livet, vid sina öron....
Jag minns hur extremt len Samantha var på sitt huvud och bakom öronen....
Jag hittade ett par gamla vantar som luktade Sandie....
Jag minns hur Gino, trots att han blev så gammal, hade kvar sitt kolsvarta pigment på nosen.....
Jag minns även Hunters stora ,vackra huvud....
SOV GOTT MINA KÄRA....VI SES IGEN. PUSSAR FRÅN MATTE.

Sen hittade jag kort på lille Robin, som ju är stor kille nu.


Och lilla Evelyn... Sorry mamma och pappa som kom med på ett hörn, men
det får ni bjuda på när ni har en  så vacker dotter.


Sen är mina händer och fötter med...varför då tänker ni? Tja, ett infall bara...
   

Och så har vi Miss Olivia på balkongen..
   



Senor Antonio Banderas och Izabella Scorupco
 

Och till sist Amigo Alessandro




och även ett kort på Casper, som också är stora killen nu!


Det är härligt med minnen... Men det kan vara smärtsamt också. Fast UTAN
minnen vore människa tämligen fattig.

Önskar er en finfin dag. Vi hörs till kvällen.
Kramar från Bibbi.

LEV LIVET LYCKLIG.... Vad är det annars för mening med det?



                                  

TILL MINA KÄRA SYSTRAR.





Den här och nästa låt tillägnar jag mina kära systrar, som bor utspritt i landet.
Ingen nämnd och ingen glömd. Sätt er ner och blunda, och njut.
Kram från Bibbi.

ÄLSKAR DENNA LÅT !

Här är en av mina favoriter. Jag älskar låten och kan höra den hur många gånger som helst. Den kan aldrig bli "ute"
för mig. Och Chris de Burgh gör den så fantastiskt bra.


Njut, mina vänner..... Kram   Kram

Bibbi.

TILL ALLA MINA BARNBARN

Hej på er.
Detta inlägg är till alla mina gulliga och härliga barnbarn. Men jag måste säga att jag själv blir väldigt starkt berörd av denna video. Det påminner om min egen barndom...smultron...barfota....balansera på stenar i vatten....Den andas så mycket ro och tillförsikt och miljön är underbar.Att vi vuxna gärna ser på Emil i Lönneberga, tror jag beror på att vi lyckas få tillbaka en liten bit av vår barndom.
Håll till godo och kram på er alla.
 

Och glöm inte bort...LEV LIVET LYCKLIG.
BIBBI.

Helgen över..

Hej kära vänner. Så var även denna helgen över. Alltså...hur fort går veckorna egentligen? Hoppas att ni har haft det lugnt och skönt eller jättekul och festligt, det viktigaste är att era förhoppningar om helgen har infriats.
Min helg har varit så där.... varken toppen eller botten. Mittemellan..eller ganska tråkig... eller långsam...eller...
Jag vet inte. Den bara försvann, lika fort som en avlöning.
Men nu är Janne ledig i morgon och på tisdag. Få se vad vi hittar på då.
Även vädermässigt har det varit ..så där... Min syster som bor söderut i landet har berättat att de har haft +12 grader, sol
och ingen blåst. Det låter som vår tycker jag. Men VI har inte kommit dit ännu.

    

Varje kväll och natt så fryser det på så det lär nog dröja innan vi också får känna av våren. Vi här har i alla fall ganska mycket snö som ligger kvar.
Fortfarande härjar vinterkräksjukan, trots att jag läste att den håller på att mattas av. Men väldigt många är sjuka med feber, ont i halsen och hosta. Tycker det kan räcka nu. Mänskligheten behöver få slippa detta och kunna få vara ute i friska luften, samt få sol och värme. Särskilt små barn som blir så utsatta. Så nu hoppas vi på att det kommer snart

   



Börjar lite smått planera inför de festligheter som sker denna sommaren. Kan vara skönt att ha planerna klara i huvudet.
Men det som kommer först är en 70-åring som ska uppvaktas, sen vårt PÅSKKAFFE, som den här gången ska vara hos Susanne och Fredrik (blir jättekul att träffas alla igen) sen har vi ett antal födelsedagar till i April och Maj, sen kommer min 60-års dag, sen Jannes och mitt SILVERBRÖLLOP, därefter vår resa neråt landet och semester. Och så fortsätter det med en massa födelsedagar.
Men det är ett tag tills dess. Men som jag skrev i början...Hur fort går veckorna egentligen?

Nu vill jag önska er en skön natt. Vi hörs i morgon. 
Kramar från er Bibbi.

Ab imo pectore.

TILL MINA TROGNA LÄSARE.



Det här är till alla er som betyder så mycket för mig.
Kramar och varma tankar från Er Bibbi.

AB IMO PECTORE.

GLÖM INTE STÄLLA OM KLOCKAN.....

Hej..hej.. Så var då sommartiden här igen. Inte för att det känns riktigt så, men enligt almanackan så är det dags.
Och så måste vi släcka ner i kväll för en bättre miljö. Jag har redan förberett  och tänt ljuslyktor lite här och var. Samtidigt kan det vara en bra tankeställare för oss alla, hur beroende vi har blivit av elen.Tror nog att de flesta av oss har alldeles för mycket lampor tända i onödan. Detta skulle vi kunna göra oftare. En timma tror jag att alla kan av vara ljuset.
Det gick ju förr...
Jag har haft en bra dag och har även fått lite skön vila mitt på dagen.
Nu säger jag god natt till er mina vänner. Vi hörs på nytt i morgon.
Kramar från Er Bibbi. Sov gott.
Ab imo pectore.

   

     




                                                                 

VISSTE NI DETTA OM TITANIC?



Skeppet Titanic sjönk i April 1912. Och filmen Titanic hade premiär 1997. Snabbt blev filmens kärlekspar Jack (LeonardoDi Caprio) och Rose (Kate Winslet) mångas idoler. Låten My heart will go on, från filmen(med Celine Dion) blev en jättehit. Fortfarande, 12 år senare, är både filmen och musiken mycket populära.

Men vad är egentligen sant i filmen?
Det mesta av det man visar från båten är mycket likt verkligheten. Under filmarbetet byggde man upp stora delar av Titanic. Man gjorde allt för att varenda detalj skulle bli rätt. Men det finns pyttesmå detaljer som inte stämmer. Ett exempel är att det ryker ur en skorsten som inte användes i verkligheten.

Den fattige Jack och överklassflickan Rose har inte funnits i verkligheten.
Däremot har besättningen riktiga namn. En av dem, förste styrman William Murdoch, skjuter en passagerare i filmen och framställs som en skurk. Så var det inte i verkligheten. Filmbolaget fick be hans släkt om ursäkt och betala ut skadestånd.

Jack hade aldrig kunnat röra sig så fritt bland de rika passagerarna. I början av 1900-talet var skillnaden mellan fattig och rik enormt stor. Passagerarna var uppdelade i första, andra och tredje klass. En tredjeklass passagerare som Jack, skulle hålla sig nere i botten av båten, annars hade personalen stoppat honom.

Jack och Rose tar sig fram genom båtens vattenfyllda korridorer. Men det märks att vattnet inte är iskallt, som det var i verkligheten. Det ser snarare ut som att de plaskar runt i en ljummen bassäng.

Ja detta står att läsa i Corren idag. Själv har jag en  förmåga att leva mig in i filmer så mycket ,så att jag tycker att jag är där. Jag behåller min tro på filmen och bryr mig inte om vad som är sant eller inte. Det är ju själva kärleks historien som är det viktiga.

Önskar er alla en finfin lördag.
Kramar...vi hörs i kväll.

LEV LIVET LYCKLIG.

Seger.......Och ANNIKA grät och grät...

God kväll.
Så fick vi den stora svensken och världens starkaste man till segrare i Lets Dance tävlingen. Det var en stor prestation av honom. Från att inte ha kunnat dansa alls, till att gå till final och att VINNA. Det är stort, vilket han ska ha all heder för.
Varmt GRATTIS Magnus Samuelsson och Annika Sjöö!





Snöstorm och trafikkaos har dagen bjudit på! Ett fruktansvärt oväder. Jag var tvungen att åka ett ärende på förmiddagen, men sen har jag varit inomhus. Och jag har eldat i båda kaminerna. Det blev så varmt och mysigt här, så jag har gått barfota hela kvällen. Och katterna tycker att det är ljuvligt när jag tänder brasor. Då ligger de ända framme och sträcker ut sig och har så skönt.



                          
Nu ska jag göra som de söta björnarna. Sova jätteskönt!
Önskar er en skön natt med god sömn och kanske har ni sovmorgon i morgonbitti. Och får starta dagen i ett lugnt tempo.
Kram på er alla. Vi hörs i morgon.
Bibbi.
Ab imo pectore.

Så var det dags igen....

Gårdagens inlägg från kvällen har inte blivit publicerat överhuvudtaget! Jag tycker att det är dålig stil av BLOGG.SE att inte meddela om de har problem!
Jag skriver inget mer förrän det fungerar.
Kram till er alla.
Bibbi.



Men ni.... LEV LIVET LYCKLIG.

Mycket TV-tittande.




         

Hej mina vänner. Jag har haft en bra dag. Härlig promenad, vackert väder, hunnit med mycket här hemma...
Och när Janne kom hem så har vi fortsatt att titta på LOST. Det värsta med att ha hela serien hemma, är att man blir sittandes och ser avsnitt efter avsnitt. Man har svårt att sluta titta. Och jag som aldrig sitter mycket vid tv,n har nu en dundrande huvudvärk!
Jag tycker veckorna går så otroligt fort. Måndag, känns lite segt, men vips så är det fredag igen. Håller ni med mig?
Om vi får fortsätta ha så här fint väder som det har varit sista tiden, så är det helt perfekt! Men man vet aldrig vad påsken bär med sig för väderlek. Det kanske snöar, det har hänt förr.
Nu tänker jag säga god natt till er alla. Behöver sova. Ögonen ramlar snart ihop och huvudet dunkar.
Kramar och sov gott från Bibbi.
AB IMO PECTORE.


KOFFEIN ÄR BRA FÖR BÅDE KROPP OCH KNOPP.

God morgon. Idag kommer inlägget att handla om KAFFE. Min kärlek till kaffe är stor. Men jag har minskat ner betydligt på intaget av denna ädla dryck.Förr drack jag lätt ca 15 koppar per dag! Inget jag skulle kunna idag, men 2 koppar kaffe vill jag gärna ha.

Förbundskaptenen, Joakim Abrahamsson, för dam och herr landslaget i längdskidor säger: KOFFEINET HAR EN POSITIV MENTAL EFFEKT OCH GER ÄVEN EN BÄTTRE FYSISK PRESTATION.



De fyra nordiska länderna har världens högsta kaffekonsumtion.Finnarna dricker i snitt 3,5 koppar kaffe om dagen,svenskarna 3,2 och norrmän och danskar 3 koppar per person.



Över hela världen dricks dagligen 2 miljarder koppar kaffe och kaffe industrin omsätter ungefär 20 miljoner människor.



Världens dyraste kaffe är Jamaica Blue som kostar ca 1500 kronor per kilo !!



Fredrik den Store var en preussisk monark som drack sitt kaffe kokat på champagne i stället för vatten! BLÄ..



Kaffe har druckits i 1000 år och kaffeträdet upptäcktes först i Caffa, i våra dagars ETIOPIEN.



Till Sverige kom kaffet första gången1685, men det var Kung Karl XII, som på allvar fick upp folks ögon för den svarta drycken. Han hade spenderat mycket tid i Turkiet och där blivit bjuden på mängder med kaffe.
Han dyrkade drycken och tog med sig en turkisk kaffekokare och massor av kaffe till Sverige.



Mina första minnen av kaffe är att när vi var på besök hos andra så satt alltid kvinnan i huset och malde kaffebönorna i en kvarn. Det var en speciell ceremoni och spred en väldoft i det härliga köket.



Ja...det var en del om kaffe. Jag ska nu gå ner och hämta mig en kopp av denna underbara dryck.
Ha en härlig dag i solskenet, vänner. Vi hörs till kvällen.
Kramar från Bibbi.

LEV LIVET LYCKLIG.

RIKTIG VÅRDAG MED SNÖSMÄLTNING.

Hej alla.
Jo idag fungerade allt perfekt igen. Inlägget publicerades direkt, så nu har de skött sig.
Den här dagen blev inte riktigt som det var tänkt från början. Men så är det... Man ska inte planera för mycket, utan ta det som det kommer. Det började med att vi fick kaffegäster, så där försvann förmiddagen. Sen åt vi lunch och därefter åkte vi en tur till ÅTERVINNINGEN. Jag är på jakt efter en gammaldags kista till Angelica. Men det fanns bara två stycken och ingen var tillräckligt intressant. Så det får vara så länge.
När vi kom hem gick vi vår promenad i det helt underbara vädret! Men jag fryser och känner mig inte helt o.k. Ja...så har jag  fortsatt med tvätten som aldrig tar slut....Lagat mat och diskat och så har Janne och jag sett på LOST. Alla har sagt att den serien är så bra, men vi såg den inte när den gick på TV. Nu har Janne köpt den, så vi "gottar"oss åt flera avsnitt så fort vi får tid. Och alla har rätt... Den serien är jättebra!



I dag är det våffeldagen, men vi har inte ätit våfflor och ska inte heller. Vi har ätit fläskpannkaka (Jannes önskemål)
Jag kan inte minnas att vi någonsin har ätit våfflor på våffeldagen. Vi äter våfflor när vi blir sugna på det.
Nu ska Janne jobba 4 dagar och Angelica ska åka på läger över helgen. Så jag blir ensam. Ja..Janne kommer ju hem,
men lördag och söndag kommer han sent eftersom det är sena turen som han kör då.
Få se vad jag hittar på då....
Jag önskar att snön försvinner för jag vill så gärna kunna börja lite ute på tomten. Det är så skönt, när man i lugn och ro, kan strosa runt och ta en sak i taget ,med det som ska göras. Och så får man massor av frisk luft och sover jättegott till natten.
Mycket av snön har faktiskt försvunnit idag och det är ganska torrt på gatorna. Men det är ju kallare nu till kvällen.



Ja detta var dagens rapport. Jag hoppas att ni alla har haft en fin dag och hunnit med någon liten stund utomhus.
Nu ska vi snart mysa framför TVn igen.
Kramar till er från mig.Vi hörs i morgon. Ha de...

AB IMO PECTORE.

TANKAR.

God morgon, god morgon. Få se om vi har bättre tur idag eller om det ska upprepas igen, med för sen publicering.
Nu när jag skriver är klockan 8.31.
Idag skiner solen och det är -6grader. Förhoppningsvis så blir det allt mildare under dagen.
Vet inte direkt vad vi har för planer för den här dagen. Jag behöver få min cykel lagad och det behövs en del saker för att få den i ordning. (Blev ju påkörd av en mopedist i höstas) Jag längtar efter att få cykla igen. Förr cyklade jag vart jag än skulle. Jag åkte aldrig buss. Så kanske det blir en tur till Linköping idag igen.
HMMM.... Just nu åkte en kruka i golvet där nere... Det är visst några som har roligt, när jag sitter här uppe och skriver!!

VATTEN....HAV.....HUR UNDERBART ÄR INTE DET ?

        

       

Jag undrar så vad min längtan till havet står för? Det finns ingenstans jag känner mig så lycklig, som just vid havet.

Sommaren är inte heller helt planerad för vår del. Vet ju att min 60-års dag ska firas, Jannes och mitt Silverbröllop ska firas, med en åtföljande kortare resa och sen är inget mera bestämt. Vi kommer inte att resa utomlands den här sommaren, utan sparar detta tills nästa år. Men vi ska njuta av sommaren hur den än blir. Vi ska sitta mycket på vår altan och bara ha det gott.



         

Ha en bra fortsättning på dagen och sen hörs vi ikväll igen.

Kramar från Bibbi.

LEV LIVET LYCKLIG.

ARG !

GOD KVÄLL.
Samma sak händer igen! Jag skrev mitt första inlägg  kl. 08.16.47 och det publiceras kl. 22.25. Vad tycker ni?
Inte så stor mening med att skriva överhuvudtaget om läsarna ska sitta och läsa GOD MORGON , när kl. är  22.30!
Jag hoppas att detta är något som blogg.se tänker åtgärda snarast, för annars tänker jag sluta blogga.



Min dag har varit fylld av sånt som måste göras och mera slappa tag. Har fått mycket gjort
men ändå är jag inte nöjd. Har också stört mig på denna snö som kom... Inte har den försvunnit inte.
Nej då...den ligger där den ligger och kallt är det också. När jag tittar ut så blänker det om vägbanorna  och trottoarerna som  plogades i morse, så jag förstår att det har frusit på nu.

Nå väl...jag är ganska trött och irriterad nu. Blir nog bättre efter en god natts sömn.
Sov gott alla kära vänner.
Kramar från Bibbi.

Ab imo pectore.

Kung Bore på besök igen... Var är du Gumman Tö ?

God morgon.
Jaha... så är han här igen. KUNG BORE alltså. Gatan  utanför är täckt av ett tjockt lager med snö och plogbilarna kör fram och tillbaka. Visserligen är solen framme och KANSKE.. lyckas den smälta bort det mesta under dagen. Men människor är ute och skottar för fullt, så de tror nog inte på att det ska försvinna enbart av solens kraft.



Men jag har inte gett upp hoppet. Jag vet att våren ligger i startgroparna.



En varg har skådats vid Ruda. Det blir jag glad över. Jag värnar nämligen om vargstammen och tror inte ett spår på att den skulle utgöra ett hot mot människor. Däremot är det ju bevisat att den tar vissa djur, för sin egen överlevnad, men så går det ju till hela tiden i naturen. Men visst förstår jag boskapsägarna... tex om deras stackars får, som är dräktiga
stressas till döds. Men det som händer hela tiden i naturen ser vi ju inte. Jag mår lika dåligt av att se ett lejon fälla en hjort på TV. ...ÄTA ELLER ÄTAS. Det är så det är och det kommer vi ALDRIG att kunna göra något åt, så varför ska just Vargen vara värre än andra djur. Det förstår jag inte.



Idag MÅSTE ! jag tvätta och stryka ! Hur kul och romantiskt är det !? Men jag ska försöka sno på så är det gjort sen.
För övrigt vet jag inte vad Janne har för planer eller vad dagen ska innehålla. Den som lever får se !
Han har börjat planera så smått för sin "herrmiddag" Jag tror att de kommer att få jätteroligt!
Men jag misstänker att han vill ha lite hjälp med maten. Och det ska han få. Men jag kommer bara att göra det som han inte klarar. Resten är hans och killarnas jobb.



Här ska ni få med er fina och tänkvärda ord för den här dagen.



Var rädda om varandra och ha en härlig dag.
Kramar från Bibbi.

LEV LIVET LYCKLIG.

En bra dag går mot sitt slut.

Hej vänner. Har ni det bra? Jag hoppas det.
Jag bär på en dröm. Förresten det gör vi väl alla... men detta har jag velat så länge och önskat så länge...
(Precis som med Svansjön) Men jag befarar att det här nog aldrig blir verklighet. Men jag önskar att en god fe, skulle uppenbara sig och säga följande: Bibbi.. du har ju så länge velat resa till SanFransisco..nu när du fyller 60 år så ska du få göra den resan! Ja, jag vet..att det låter barnsligt, men man ska väl inte sluta drömma och önska, eller hur? Då blir livet alldeles för trist! Varför jag så gärna vill dit kan jag inte förklara. Kanske jag har levt ett tidigare liv där, vad vet jag!



    

   



 



NÅJA...MEN VAD ÄR EN BAL PÅ SLOTTET....... (Syftar på Askungen när hon inte får vara med på balen)

Nu väntar i alla fall programmet Spårlöst. Det är spännande också.

Ha en fin kväll så hörs vi i morgon.
Kramar från Bibbi.

Ab imo pectore.

MONDAY...MONDAY...

God morgon. Supertrist väder. Blötsnö och mulet. Lite småkallt.
Nej...nu vill vi ha värme och en härlig sol som värmer våra frusna själar. Vad sägs om något sånt här?
Jag slulle inte ha något speciellt emot det....



                               





Jag tycker mig kunna känna den ljumma, lätta brisen från havet....MMMMMMM......

Ja..ja.. det är tur att vi kan drömma oss bort. Men åter till vårt kalla "SVEDALA ".
Idag ska Janne och jag åka till Linköping. Han ska hämta sin nya telefon då den förra ej gick att laga.
Själv ska jag väl strosa runt lite i affärerna. Har inget som jag behöver köpa, utan får väl bara titta.
Sen är det lite tvätt som gäller, handla och så promenaden förstås.
I kväll är det Spårlöst, på TV, vilket är ett program som jag inte gärna missar. Förra gången var det en flicka som lyckades hitta sin familj i Chile. Få se vad det ska handla om i kväll...

Ha en skön måndag! Vi hörs till kvällen.
Kramar från Bibbi.
Och... LEV LIVET LYCKLIG.

                                 

Regnig och mörk söndagskväll.

Hej hej.
Idag gick Janne och jag en långpromenad. Det snöade hela tiden, rakt i ansiktet. Riktig äcklig blötsnö.
men det kändes ändå skönt att få gå. Sen såg vi lite på Tv och därefter kom MIO en stund som jag hade
lovat. Han åt middag med oss. Två stora portioner lassade han in och smackade och tyckte det var så gott.
Han är så duktig att äta själv men när han var klar så var det mat överallt. Så det blev till att sätta honom i badet
och byta till rena kläder . Efter det var han så trött så han ville bara sitta i knäet och vi skulle sjunga. Jag trodde att han skulle somna flera gånger. Men sen så kom Susanne och hämtade honom och då vaknade han till l



Som sagt, så har det varit ett uselt väder och snön övergick senare till regn. Och mörkt och småruggigt har det varit hela dagen. Nu väntar lite tv-tittande och sen blir det sängen.

Sov gott alla kära vänner.
Kramar från Bibbi.
Ab imo pectore.

SOVMORGON HÄR...

Hej alla. Efter en supermysig tjejträff ,på lördagen, med mina "små blommor" Linda, Sofia, Susanne och Ida så passade jag på att sova ut. Det var skönt att få vakna utan stress och tider att passa. Vi hade så trevligt och roligt igår. Tror att det kan vara värdefullt att få träffas utan karlar och barn någon gång.Annars när vi träffas, så har i alla fall Linda och jag gjort den erfarenheten att man aldrig lyckas avsluta ett samtal då det alltid avbryts av någonting. Så båda två har vi sen gått och tänkt...jag undrar vad det var mera hon skulle berätta.
Visar lite bilder från vår kväll, men av hänsyn till de som inte vill synas på bloggen, (vilket jag har full respekt för!) så hamnar de flesta bilderna i det privata fotoalbumet.







Dagen till ära har jag lösnaglar för första gången i mitt liv. Se så fint...





Visserligen försvann den ena nageln under kvällens lopp, men hittade den i morse i diskhandsken hi..hi..



Och så här trötta var Lindas barn när de kom för att hämta sin mamma.





Vi hade en väldigt fin kväll som jag hoppas vi får chans att uppleva igen.

Nu önskar jag er en fin söndag, med allt vad den innebär för er del. Själv ska jag bara ta det lugnt.
Kramar till er alla och...LEV LIVET LYCKLIG.
Bibbi.

FRIDAY EVENING.

Hej igen.       
Ja det tog bara typ hela dagen för blogg.se att publicera mitt inlägg som jag skrev i morse.
Vet inte vad som har varit fel, men något är det väl. Annars brukar det bara ta en liten stund så är det fixat.
Nåväl..här kommer godnatt hälsningen direkt efter god morgon.
Jag har nu sett på Lets Dance och det blev som jag ville. Jag tycker också att det var solklart att Magnus gick till final
eftersom han är den som har utvecklats mest. Han kunde inget när han kom och så har han lärt sig sååå mycket på dessa veckor. Det är suveränt gjort! Naturligtvis så tycker jag att Morgan och Laila är jätte-jätteduktiga också och nästa gång blir det nagelbitarkväll!!
Jag har haft en stressig dag och är trött. Ska bli väldigt skönt att sova.
Hoppas att ni alla har det bra. God natt och sov så gott.
Kramar från Bibbi.

Ab imo pectore.



                                                   

VÅRDAGJÄMNING

God morgon kära vänner. Fredag... jag fylls alltid av lite "spänningspirr" i magen när det är fredag. Har en del jag ska uträtta idag så jag är uppe tidigt.


I dag är det vårdagjämning. Jag har alltid trott att det är en speciell dag som det inträffar. Men i tidn. idag läser jag att det är ett klockslag. Nämligen kl. 11.44 i dag.  Den inträffar när solskivans centrum passerar gränsen, mellan södra och norra himmelshalvan-himmelsekvatorn. Punkten där passagen sker kallas vårdagsjämningspunkten. Det är heller inte säkert att passagen sker 20 Mars varje år. För två år sedan inföll dagen 21 Mars. Dag och natt är inte exakt lika långa vid vårdagjämningen. Detta förhållande inträder något dygn tidigare. Det beror på Ljusets böjning i atmosfären, den så kallade refraktionen. Så.....nu har jag lärt mig något nytt. Man blir aldrig för gammal för att lära nya saker.



Hur som helst.... det är så underbart när vi går mot ljusare tider. Livet blir lättare att leva, man får helt enkelt mera livslust.
Jag önskar att den ljusare delen av året skulle vara längre än den mörka.
I dag är det fortfarande mulet men enl. väderleksrapporten så skulle solen titta fram under dagen. Vi får se...
Jag är glad bara det är uppehåll. Jag vill inte ha något regn nu, för det blir så smutsigt och lerigt och då måste jag promenera på asfalt vilket inte är bra för min rygg och fötter.



                                                          

Ännu dröjer det innan björkarna slår ut, men kommer det värme så går det alldeles för fort i stället. Så njut av att det tar lite tid. Våren ska ta tid.

Nu lämnar jag er och önskar er en fin fredag. Vi hörs till kvällen.
Kramar från Bibbi.

LEV LIVET LYCKLIG.

Svansjön



Ja kära vänner. Detta var en upplevelse utan dess like! I början av föreställningen så tänkte jag... det här kanske inte är något för mig och Susanne. Men vartefter föreställningen fortskred så blev man mer och mer fascinerad av hur otroligt duktiga de var.Handlingen är lite olika beroende på vem som sätter upp baletten och även sluten kan vara olika.
Men den handlar i alla fall om en elak prins, som förvandlar vackra flickor till svanar. Och framför allt svanen Odette, har huvudrollen.Hon var sååå otroligt duktig! Jag hade tänkt ta en massa bilder för att visa er, men man fick inte fotografera med blixt och då var det ju det samma. Det skulle ju ha blivit alldeles för mörka kort. Så jag väljer ett avsnitt från You Tube,för att ni ska få ett smakprov. Detta avsnitt är inte med ryska baletten från Moldavien, men det går säkert bra ändå.
Håll till godo och njut!

Jag säger God Natt till er nu och sov gott. Själv har jag den vackra musiken av Tjajkowski i färskt minne och lär somna till den.
Kramis från Bibbi.

TORSDAG OCH SVANSJÖN

God morgon solstrålar. Härligt väder. Himlen är alldeles ljusblå, det är sol, men också lite kallt. Och det är TORRT på vägbanorna. Kan det vara bättre.Detta är vad jag kallar vår.
I kväll ska jag ut på galej. Susanne och jag ska se Svansjön i Linköping. Ryska baletten från Moldavien är på besök och ÄNTLIGEN ska jag se föreställningen.Har velat det ända sen jag var barn, men inte förrän nu blir det verklighet.
I morgon berättar jag mera hur det var.

 
Och på lördag ska jag ha tjejträff, så en del förberedelser ska hinnas med i dag också.Det ska bli så kul.
Att bara få vara vi tjejer och sitta och prata utan att bli avbrutna hela tiden. Och gott ska vi äta och dricka....
Jag brukar tycka att Mars månad är lång och tar aldrig slut, men den här gången vet jag inte var den har tagit vägen.
Tyvärr går ju sommarmånaderna också alldeles för fort, så det gäller att njuta varje sekund!
Janne håller på att göra sig klar för att åka till jobbet. Jag ska också sätta fart så jag hinner med det jag ska idag.
Må så gott alla kära vänner och njut av solen.
Kramar från Bibbi.

LEV LIVET LYCKLIG.

Onsdagen har gått mot sitt slut...

Hej mina kära vänner. I dag har dagen gått väldigt fort. Jag jobbade undan på förmiddagen eftersom jag visste att Mio skulle komma kl 12.00. När han var hos mig, så hann vi med att äta, sova middag, äta mellis, ut och gå och att gunga.
Sen lagade jag middag och vi åt tillsammans med Susanne som skulle hämta Mio, och senare kom Fredrik.
Sen har jag suttit lite med Facebook, tittat lite på Tv, men ikväll svek jag programmet Efterlyst. Jag somnade så jag stängde av och nu tänkte jag göra ett inlägg på bloggen innan jag lägger mig. Och jag lovar...jag får inte svårt att somna i kväll.



Vackra Savannah. Min blygaste katt. Hon är sååå vacker och så skygg. Men nu har jag lyckats med att vinna hennes förtroende. Jag får bosta henne och hon spinner högljutt under tiden. Men hon tycker inte om att man håller fast henne, eller händer överhuvudtaget. När hon ligger och sover, så kan jag få smeka henne försiktigt, då spinner hon och är avslappnad. Annars är hon ständigt på väg att fly. Det har tagit mig lång tid att komma så här långt. Och det konstiga är...
att när man får kämpa för att vinna deras gunst så känns det som det har större betydelse ,än när allt bara sker automatiskt. Ibland har det kännts som att hon är en vildkatt, vilket inte alls är fallet. Hennes föräldrar var väldigt sociala och väldigt vackra. Däremot var alla ungarna lika rädda och reserverade. Själv tror jag att de har inte fått någon som helst social träning av uppfödarana. Hur som helst... Jag är stolt över att äga denna vackra katt. Eller förlåt... jag glömde...
ha..ha.. det är ju hon som äger mig.

Nu säger jag god natt till er och hoppas att ni får sova gott.
Kram på er. Vi hörs i morgon.

Ab imo pectore.
Bibbi.


Fika i Varamon. BRRRR !

Hej hej.
Som jag skrev förut så har jag känt mig lite nere sista tiden. Janne brukar, när han är ledig, kunna komma med förslag på vad vi ska hitta på, för att det ska kännas lite bättre. I dag tyckte han att vi skulle åka till Varamon och ta lite kort.
Så jag gjorde i ordning fika som vi tog med oss. Och så stannade vi till vid hembageriet och köpte varsin vanilj-blåbärsbulle. (De är så supergoda)







Ni ser väl att vårjackan har åkt på och så har jag min nya vita väska.









Det här är stugor vid Varamon som man kan hyra.





Men att dricka kaffet vid vattnet var otänkbart. Det blåste "nålar". Janne frös t.o.m. om öronen.
Så vi fick vackert sitta i bilen och fika. Vi vet ju att det ALLTID blåser vid Varamon, men idag sken solen så lockande så vi trodde att det skulle vara skönt. Men icke !
Men ser ni på bilden, hur snön smälter. Det är skönt!
Och efter vår lilla tripp så mådde jag bättre.
Nu ska jag snart börja med middagen. Blir kyckling i dag. Och i morgon kommer Mio och Janne jobbar igen.
Till er alla...ha en fin kväll.
Kramar från Bibbi.

LEV LIVET LYCKLIG.

Seg tisdagmorgon.

Hallå... Uppe med tuppen i morse, för att följa Angelica till röntgen på sjukhuset. Gissa om jag hade grus i ögonen!
Och där tog det ganska lång tid att sitta och vänta, så jag nickade till flera gånger. Är fortfarande trött och seg. Vet inte hur jag ska komma igång, men det får väl bli på med joggingskorna igen...
Men det blir efter lunch eftersom det redan är dags för det.

  

Känner mig fortfarande lite låg och kan inte hitta felet. Är bara så ledsen.

  

BLÅSIPPAN UTE I BACKARNA STÅR
NIGER OCH SÄGER ATT NU ÄR DET VÅR....

Ja ni tror väl inte att jag har hittat blåsippor? Nejdå.... Och förresten är det vår?
Visserligen skiner solen idag,(hör och häpna) Men det blåser och är kallt.
Jag fryser ute.Det dröjer nog innan vårjackan kommer på.

Nej...fram med resterna från gårdagen, till dagens lunch.
Ha det gott.
Kram från Bibbi.

GOD NATT.

Kära ALLA. Riktigt trött... Sett på tv för länge och ska upp tidigt i morgon.









SOV GOTT. Vi hörs i morgon.
Kramar från Bibbi.

AB IMO PECTORE.

Måndagsmorgon och lite blandat...

God morgon alla glada och vackra människor! Ja..alla ÄR vackra ! Tro inget annat !
I dag blir det lite blandat. Först kommer det lite om en till film som jag skulle vilja se. Det är ingen ny film, har jag förstått,
men den har gått mig spårlöst förbi. Har läst om den och handlingen verkar passa mig som "hand i handske".
Filmens titel är THE NOTEBOOK, som framgår av bilden.



Sen något för alla som älskar choklad ! Visst gillar jag choklad, men i måttliga mängder. Men jag känner många som ÄLSKAR choklad.



Och så har vi det senaste inom bling-bling världen...


MMHHM... Tejp som tejp, tycker jag !

Men här är något för mig.  Me like!!



Och sist men inte minst... ett fång med mörkröda rosor (vet att hon gillar det ) till en mycket tapper tjej, som verkligen kämpar! Vi är fulla av beundran över dig, men också mycket oroliga.

Till Sofia.



                                      
Ha en fin måndag, mina kära vänner.
Kram från BIBBI.

LEV LIVET LYCKLIG.

GLAD OCH LEDSEN.

Hej Kära vänner. Idag har jag haft en lugn och skön start på dagen. Har sovit riktigt gott och känner mig för en gångs skull utvilad. Men genast infinner sig den där känslan av allt jag måste hinna! VARFÖR KAN JAG ALDRIG SLÄPPA DEN HELT ???!!! Skulle vara sååå skönt att slippa detta MÅSTE TÄNKANDE ! T.o.m. i mitt horoskop stod det att jag ska fortsätta att ta det lugnt. Hur gör man då.... struntar i det som måste göras, eller gör det och samtidigt tänker på att ta det lugnt?? Ja.. inte vet jag.



Jag längtar till våren....Varför ska det vara så segt den här sista tiden?
I går köpte jag mig en vårjacka. Kanske jag kan börja med den om jag tar en tjock tröja under.
Våren kan vara en svår tid för många. Jag är en av dem som pendlar i sinnestämmning.
Just nu känns det mest så här...



Varför har jag inte den blekaste aning om ! Jag har bara roliga saker  att se fram emot, så jag förstår det inte.



Så det får bli på med joggingskorna och ut och gå! Det är min medicin mot alla krämpor (nästan)



Hoppas att ni, kära vänner, får en riktigt fin söndag, med eller utan sol.

Kramar ..Er Bibbi.

LEV LIVET LYCKLIG.

GRATTIS !

GRATTIS...GRATTIS...GRATTIS... Malena Ernman till segern i Melodifestivalen.





                                                               

 



  

DU KOM...DU SÅG´S (HÖRDES)... DU SEGRADE.

VARMT LYCKA TILL I MOSKVA !
BIBBI.
                                                

MINA MYSKATTER.

Hej mina vänner. I dag har jag haft en fin-fin lördag. Har bara ägnat mig åt sånt som jag inte haft tid att göra på länge.
Det är skönt när man känner att man hinner ifatt sig själv, om ni förstår hur jag menar. Här är lugnt och skönt, bara katternas rofyllda spinnande och några bilar som åker förbi på gatan. Den värsta trafiken har redan lagt sig. Folk vill hem och "göra lördag" och de flesta ska väl se Melodifestivalen ikväll. Även jag. Det blir spännande.
Det är verkligen mysigt med katter. De är ett så avspänt släkte. Tar allting med ro. Och ett väldigt bra sällskap, om man som jag, är mycket ensam och inte längre orkar med att ha hund. Min kärlek till hundar är fortfarande lika stark för det,
men när längtan efter hund blir för stor så får jag gosa med Lindas och Susannes hundar. Det är även bevisat att katter lyckas med att sänka blodtrycket hos personer som lider av att ha ett för högt tryck. Och att bota djupa depressioner...
Det har jag själv ett konkret bevis på , då Olivia, vår första katt, lyckades med att få mig att få tillbaka livsgnistan, när jag gick igenom en djup livskris.Utan henne vet jag inte hur det hade gått....



  






















Och så måste vi visa hur fin MIO blev i sina  snickarbyxor.











Önskar er en riktigt bra lördag. Vi hörs i morgon.
Kramar från er Bibbi.

LEV LIVET LYCKLIG.



HÄRLIGA FREDAG.

Hej mina vänner.
Först ska jag berätta det rätta svaret på min fråga vad fjärilen heter på bilden. Ingen kunde det rätta svaret (eller
brydde sig inte om att svara) men den heter APOLLOFJÄRIL.



Sen ska jag skicka en hälsning till min fina son Stefan som fyller år i dag (fredag den 13:e!!)

Här kommer mera blommor STEFAN. GRATTIS! Ifall att Skrållan har ätit upp buketten du fick igår, ha..ha..


Sen läste jag i DN om en show som jag sååå gärna skulle vilja se!
DIVINE PERMORMING ARTS



men det har jag inte råd med för på torsdag nästa vecka ska jag se SVANSJÖN.



Hela mitt liv har jag velat se den baletten och nu ska det bli av. Tror ni jag ser fram emot detta??
 
Mera från DN... Telenor älskar rolig kommunikation....
-Vad hette Elvis lillebror ? -Tolvis. Ha...ha...ha...
OCH....
-Varför ramlar era ungar hela tiden? -Dom är trillingar. Hi...Hi..Ho..

Jag får en ensam helg och det ska bli så skööönt! Nu blir det fram med räkor och vitt vin och bra på TV,n.
Ha det gott alla. Kramelikram.
Bibbi.

Glöm inte... LEV LIVET LYCKLIG.

GOD NATT HÄLSNING IFRÅN MIG.

Janne och jag har varit och sett en jättebra film. Om ni inte redan har sett den så kan jag varmt rekommendera den! Men ta god tid på er för filmen är hela 2.36 lång. Men jag lyckades hålla mig vaken och se hela filmen och det betyder att den var bra.



AUSTRALIA heter den och det är Nicole Kidman och Hugh Jackman i huvudrollerna.



GOD NATT ALLA OCH SOV GOTT. KRAMAR FRÅN MIG.

AB IMO PECTORE.


TORSDAG I VECKA 11.

God morgon. Är allt väl? Hoppas det. Ser lite gråkallt ut så här dags på dagen men det kan hinna ändra sig.
Idag ska vi försöka vara lite duktiga, Janne och jag. Han ska måla färdigt och jag ska tvätta och handla. Låter väldigt spännande, eller... Men det måste ju göras och om vi snabbar på med våra måsten så kanske det blir tid till roligare saker också.
Trots att man tycker att vädersituationen har stagnerat, så går veckorna så otroligt fort! Vi närmar oss PÅSK med stormsteg och jag tycker inte det var länge sen det var JUL !!



Det kan nog inte vara så förskräckligt mycket vinter kvar, eller vad tror ni?
Min svärfar (som var en mycket klok man)sa alltid ,att varje vinter tedde sig svårare och svårare, ju äldre man blev. Jag håller med honom till fullo! När man var barn, så VILLE man ju att det skulle vara vinter. Det var ju TOPPEN.
Men vinter nu är inte så förbaskat kul, längre. För min egen del beror det mycket på att jag mår bättre när det är sommar.
Mina leder värker inte fullt så mycket när det är varmt och min astma (numera KOL) blir också bättre på sommaren,
jag kan gå mina långpromenader utan att vara rädd för att halka, jag blir gladare när jag inte fryser och jag ÄLSKAR solen som gör mitt sinne ljust och glatt.
Idag vill jag ge en ros till Sofia och tacka för hjälpen.Du är en underbar person, som har förmågan att se och veta vad som ska till för att få ett perfekt resultat! TACK  TACK !


Nu önskar jag er alla en härlig torsdag. Må så gott och vi hörs till kvällen.
Kramar från Bibbi.

LEV LIVET LYCKLIG.

VACKRAST I VÄRLDEN.

                                   
                                                            
MUSIK : BENNY ANDERSSON                                
                                  
                                                                                       
TEXT : MARIE NILSSON                                                  
          
SÅNG : AINBUSK SINGERS


ÄLSKA MIG FÖR DEN JAG ÄR.                                          

Se mig för här är jag
låt mig få komma nära
till era hjärtan, så som den jag är
den jag försöker vara
ge mig min morgondag
min enda önskan nu och här
älska mig för den jag är.

Se fjärilns vingeslag
i alla himlar fara
se alla ögon blinka stjärneljus
låt livet komma nära
se mig för här är jag
min enda längtan här och nu
älska mig för den jag är.

Låt livet komma nära
se mig för här är jag
min enda längtan nu och här
älska mig för den jag är.

Se fjärilns vingeslag
i alla himlar fara
se alla ögon blinka stjärneljus
låt livet komma nära
se mig för här är jag
min enda längtan nu och här
älska mig för den jag är

min enda längtan nu och här
älska mig för den jag är.


 

   



 

 





 





   





    








SNÖ...SNÖ...SNÖ...

Hej Hej.
Javisst snöar det! Mera..mera..mera...Det vräker ner!! Janne ringde och sa att det var stora trafiksvårigheter och att de
varnade hela tiden för halka. Men...blir man trött, eller... Nu åker plogbil och saltbil fram och tillbaka på gatan utanför.
Usch ! Ska den här vintern aldrig ta slut??
Innan det började, hann jag gå min långpromenad och nog kändes det i huvudet att något var på gång.
Ja..ja.. det är bara att ta med en "klackspark". Det finns två saker som vi inte kan styra och det ena är vädret och det andra är vår hälsa.



Men visst hade man börjat att längta....



För övrigt så har jag gjort precis som jag sa i morse. Jag har bara gjort det jag vill. Tog en liten sväng på stan (Angelica behöver ny baddräkt) Men hittade inget som jag tyckte passade. Så jag åkte hem, kollade posten, fikade, läste en ny tidning och sen kom Angelica hem. Lagade mat, åt (var inget gott så jag kastade min mat när Angelica hade gått från bordet) diskade, satt vid tv,n och bläddrade bland kanalerna, hittade inget att se så då satte jag mig vid datorn i stället.
Nu ska jag snart ta min spruta och äta kvällsmackan och sen väntar sängen. Har flera tidningar att bläddra i.
Kommer i alla fall inte att kunna sova förrän Janne är hemma. Blir alltid orolig när det är halt.
Så jag säger god natt till er. Det snöar fortfarande så vem vet hur det är i morgon bitti.
Men vi hörs då... Kramar från Bibbi.

Ab imo pectore.

Den andra tisdagen i Mars månad.

God morgon alla glada och även till sjusovarna! Mulet väder idag, men jag har inte gett upp hoppet om att få se solen idag också. Min dag ska bli lugn (har jag bestämt). Är äntligen ifatt med allting, Så nu blir det lite välförtjänt vila och "göra vad jag vill".
I går missade jag en god väns födelsedag! Pinsamt värre ! Men jag har låtit skicka blommor idag i stället.



Nu närmar sig firandet av St. Patrick`s Day i Dublin. Festligheterna pågår i 6 dagar och Paraden är höjdpunkten
i firandet.



Just nu kör två brandbilar in på villaområdet Duvedal. Hoppas att det inte är någon större olycka, men då borde det vara fler bilar.
Nu ska jag göra mig klar för dagens eskapader. Hi..Hi..
Ha en jättefin tisdag ! Kramar.
Bibbi.

LEV LIVET LYCKLIG.

GOD NATT.

   




Tänkte bara säga godnatt, eftersom det har blivit så sent och jag är trött.
Sov gott alla. Vi hörs i morgon.
Kramar från Bibbi.

AB IMO PECTORE.

   

Ny vecka.

Hej mina vänner. Så har vi en ny vecka här. Och jag har bara en dag antecknat i almanackan. Skööönt. Jag blir stressad av att varje dag annars är fulltecknad i veckan. Jag behöver känna den här frihetskänslan att jag inte har något "måste".
I dag åker Janne sent till sitt arbete så vi får äta lunch tillsammans. Mysigt. Sen ska jag ta en långpromenad, på 1 timme.
Det är vackert väder, solen skiner lite svagt och träden är vita av rimfrost. Lite dimma som jag hoppas att solen snart ska få att försvinna. Idag har jag tänkt att göra fint i sovrummet också. Jag har nya gardiner att sätta upp och ett nytt överkast. Det ska bli kul att se hur det blir.

   

Om ni visste hur mycket jag längtar efter sommaren!! Jag har bestämt mig för att den här sommaren ska jag verkligen
ta vara på och njuta av vartenda ögonblick. Så borde man tänka varje sommar, men jag har varit dålig på det . Jag har en tendens till att tänka: men det kan vi göra sen....Men vad har vi för garantier för att det blir någon mer sommar?
Ingen alls. Tänk när man kan sitta ute och dricka sitt kaffe! Det är väl härligt.
Men det är långt kvar till sommaren, tyvärr. Så här mycket snöade det igår. Vi hade barmark innan.





Nu på morgonen har katterna haft roligt. De har varit på balkongen och på deras bänk och sittplatser strödde jag ut kattmynta och de blir fullkomligt tokiga! De rullar sig och blir "vilda" av doften.



 





    

Nu ska ni ha en bra måndag. Vi hörs till kvällen.
Kram från Bibbi.

LEV LIVET LYCKLIG.

SNÖIGA SÖNDAG ! !

Hej igen. Nu går söndagen mot sitt slut. Och lite har vi fått gjort, men inte så som var tänkt från början. Det har snöat mest hela dagen och är hur trist som helst!!! Men vädret till trots, så gick vi i alla fall vår promenad, Janne och jag. Det var
inte alls skönt för det snöade rätt i ansiktet. Jag tog en extra tur på gångbandet hemma sen, då jag inte tycker att det ger tillräckligt med motion för mitt blodsocker med den korta promenaden. MEN EN KORT PROMENAD ÄR BÄTTRE  ÄN INGEN ALLS !
Janne var duktig och målade valvet åtminstone. Nu är det bara dörrposten och taklisten kvar. Det blir nästa gång som han är ledig.



Sen så tänkte jag visa er hur fint rummet blev, det har jag ju lovat.















Och här är den fina väskan som jag köpte. Kan ni se hur otroligt mjuk den är??
Jag är så jätteglad för den!!



Och mina nya HÄFTIGA glasögon. Snygga eller hur?



Nu har Angelica kommit hem och Jannes och min "egen tid " tagit slut.
Vi har ätit middag och en stunds TV-tittande väntar. En kopp kaffe på kvällskvisten
och sen är den här helgen också slut.
Och i morgon väntar en ny vecka...
Önskar er ett skönt slut på söndagen och så hörs vi i morgon.
Kram från er BIBBI.

AB IMO PECTORE.

Vindkraftverk

God morgon solstrålar! Mulet väder idag och snö och slask. Inte så kul, men så är det...
Vet inte vad Janne och jag har för planer för dagen. Den rätta energin finns inte hos mig, få se om den finns hos honom så det kan föras över på mig. Annars får vi bara ta det lugnt. Det är skönt och välbehövligt.



Vindkraftverk... vad har folk emot dem?? Det är något jag inte förstår ! Det är väl det mest naturliga sättet att utvinna energi ifrån! Och att de skulle vara fula? Var har man fått det ifrån? I mina ögon är de vackra och ljudet från dem är inte alls så störande som folk påstår. DUMHETER ! (Där tog jag visst i lite, hi..hi..)



Den klassiska väderkvarnen är ett vindkraftverk av gammal modell för direkt utvinning av vindenergi.
Rotorbladen täcktes med segelduk när kvarnen skulle användas
för exempelvis malning av spannmål.









Den sista bilden visar vindkraft från Köpnhamn.

OK.... jag tycker på mitt sätt... så får andra tycka på sitt sätt.



Nu önskar jag er en fin söndag. Ta det lugnt och...LEV LIVET LYCKLIG.
KRAMAR
BIBBI.

Sen lördagskväll

Hej vänner.
Lördagen blev inte precis som planerat för mig och Janne, men det kommer en dag i morgon också.
Nu när jag ser ut mot gatlyktans sken, så snöar det massor! Neeej! Vill inte !! Precis som det hade försvunnit.
Vi har sett på Melodifestivalen i kväll och sen började Janne titta på en film, men jag orkade inte.



I morgon får vi försöka vara flitiga i stället. Jag har suttit och lagt in bilder på Facebook så jag är så trött i ögonen nu.
Vi var i alla fall iväg och köpte läsglasögon till mig. Faktiskt jättesnygga! Jag köpte 3 par, så ska jag väl klara mig ett tag.
Köpte även en ny kattlåda med tak till balkongen. Katterna har ju börjat så smått att få gå ut nu (om det inte är minusgrader) så jag ska fixa till allting så småningom och då ville jag att de skulle ha en ny låda med tak på.
Nu säger jag GOD NATT till er alla. KRAMAR från Er BIBBI.

AB IMO PECTORE.

STADSHJULET I GÖTEBORG.

Hej alla trogna vänner. Är allt väl med er? Får ni vakna i lugn och ro, eller väcks ni av en ilsken signal från en väckarklocka? Eller kanske ett barns gråt? Eller ett husdjur som pockar på uppmärksamhet? Skälen kan vara många och olika. Själv vaknade jag av en liten gosig kattunges spinnande vid ansiktet. så det var bara att kliva upp och ge katterna mat, rensa lådorna och sätta på kaffe. Så jag har precis ätit min frukost.
Läste i GP-posten att Göteborg ska få ett stort STADSHJUL (ej pariserhjul). Delar till hjulet är på väg från AUSTRALIEN lastat i 24 container. Den 21 Maj ska hjulet stå klart. Själva hjulet är 60 m. högt. Har 42 inglasade gondoler, med 8 platser i varje. Totalt finns det 336 platser. Attraktionen ska vara öppen året om. Alla gondoler har klimatanläggning.
Kapacitet : 1200 pers. / tim. Vikten på hjulet är 275 ton. En åktur varar i 3-4 varv som tar 12-15 min. Biljettpriserna är 75kr.
för vuxen och 60 kronor för barn. Barn under 4 år åker gratis. Vad säger ni? Kan det vara något? Ja..Jo.. jag tror nog att jag skulle vilja åka. Ser rätt så spännande ut. Och utsikten är säkert oslagbar.



















Nu lämnar jag er med dessa bilder att begrunda. Vi hörs till kvällen.
LEV LIVET LYCKLIG och KRAM från BIBBI.

IN THE EVENING...

Hej igen. Nu är det paus från Lets Dance, som verkligen är spännande ! Jag fattar inte hur dessa människor har lärt sig dansa så bra på så kort tid. I mina ögon är Alla jätteduktiga.
Annars har dagen flutit på bra. Jag hann att gå en rejäl promenad innan Angelica kom från skolan. Däremot blev det ingen vilostund som jag hade planerat, så nu är jag ganska trött.
Men jag ska bara se avslutningen på Lets Dance och sen lägga mig. Har redan gjort mig klar för natten och nu är det bara kvällsmackan som fattas och sen borsta tänderna. Katterna springer som tokiga fram och tillbaka och in och ut från balkongen. De tycker att det är så jätteroligt när jag öppnar på kvällen! Det märks att de blir mera uppspelta när det är mörkt.




Min stackars Linda ringde från fjällsemestern och berättade att delar av familjen hade fått kräksjukan! Fy så tråkigt!
När man får några futtiga dagars  semester så ska man bli sjuk Det är inte roligt!  Jag hoppas att det går fort över. Tyvärr blir man ju ofta ganska skakig efter en sån pärs, så det kanske inte känns så inbjudande att åka skidor... Men jag håller mina tummar för dem så att de ska få ut lite mera av semestern innan det är dags att åka hem.
Förr om åren har jag inte tänkt så mycket på dem, när de är där uppe, mer än att de ska få en bra semester förstås, men den här gången har jag varit så fylld av tankar på dem och även känt lite ångest. Jag hoppas att det inte ska hända dem något på hemvägen!



Hyfsat väder idag, men ingen direkt sol. Lite blåst så nu finns det inte mycket snö kvar. Jätteskönt tycker jag.

Med dessa ljuvliga tulpaner önskar jag er GOD NATT och ha en trevlig helg.

AB IMO PECTORE från BIBBI.

MÖTE MED OPTIKERN SOM GJORDE MIG KONFUNDERAD !

Hej hej !
Idag har jag träffat optikern och jag vet inte vad jag ska säga. Enl. honom så har jag ett mycket komplicerat synfel som det är svårt att hjälpa till med. På vänster öga ser jag bättre MED glasögon, men sämre utan. På höger öga är det tvärtom. Det går inte på något vis att få bättre syn med hjälp av glasögon på höger öga. Att köpa nya glasögon skulle vara bortkastade pengar, tyckte han. I stället så kan jag köpa lite starkare läsglasögon att använda när jag skriver eller läser och för övrigt så kunde jag gott vara utan glasögon, tyckte han. Jag har så pass skaplig syn ändå, så jag klarar mig.
Så jag får fortsätta med att slita upp glasögonen ur handväskan varje gång jag är i affären och behöver läsa på något paket. Vi människor vill ha snabba , enkla svar på allting och snabba, enkla lösningar på det mesta. Men den här gången blev det inte så. Att jag upplever det som att synen har förändrats hör i hop med min diabetes. Den ändrar sig med blodsockervärdena. Jag uppskattar att få raka, ärliga svar och det tycker jag att jag fick idag. Och sen är det skönt att veta att jag inte har förändringar på ögonbotten. Han förstod så väl att jag kände mig irriterad när jag tog på mig glasögonen, för synen blev ju bara bättre på det ena ögat.! Jag tycker bara att det är SÅÅÅÅ konstigt att ingen annan optiker har märkt detta fenomen tidigare, så många som jag har varit hos under årens lopp!

  

      

Nåväl...efter det något omtumlande beskedet så gick jag in på Systembolaget och letade efter ett Rose`vin, mousserande, som jag har letat länge efter. I dag fick jag tag i det. Därifrån in på Ur och Penn och köpte mig en ny klocka. Och till sist väskaffären!! Jag är så såld på väskor. Och skor. Slog till med ett köp av en vit, lite större skinnväska.
Så snygg ! Och så mjuk ! Jag är överlycklig över den.
Ja.. så var det dags att tampas med apotekspersonalen igen, men idag gick det bra. Jag fick ut det jag skulle ha och då var allt frid och fröjd. Sen behövde värdekortet till bussen fyllas på och där var det värsta långa kön!
När jag ÄNTLIGEN fick hjälp och kommer ut...så går bussen. 30 min. till nästa! Så då fick det bli en sväng in på Vero Moda också. men jag hittade inget där som föll mig i smaken.

    

Väl hemma så blev det lite snabblunch för Janne stod klar att åka till jobbet. Sen hamnade jag här och nu tänker jag gå ut och gå.
Jag har en dundrande huvudvärk som bara ökar på. När jag kommer tillbaka från promenaden ska jag ta lite kaffe och sen lägga mig och vila. Det blir skönt.

Ha en fortsatt bra fredag. Vi hörs till kvällen.
KRAMELIKRAM från Bibbi.

LEV LIVET LYCKLIG.

I kväll blev det sent.

Hej mina vänner. Idag är jag sen och det kommer att bli bara ett inlägg, men bättre sent än aldrig.... Förmiddagen gick åt till ögonbottenundersökningen. Det gick mycket bättre än jag hade förväntat mig och resultatet gav ett bra svar, nämligen att allting såg normalt ut. Skönt.. nu kan jag släppa den oron. Själva undersökningen gick väldigt smidigt till väga. Bedövningsdropparna sved emellertid som eld! Men det varade bara ett kort ögonblick. Sen mättes trycket i ögat, som var o.k. Därefter  fick jag pupillvidgande ögondroppar och sen vänta i 30 min. När tiden var ute var det dags för fotografering och då skulle man titta på en röd lampa med uppspärrat öga. Sen brände en blixt av rätt i ögat så man blev fullkomligt blind! Och sen samma procedur på det andra ögat. Hela eftermiddagen har jag haft dimsyn och varit väldigt ljuskänslig. Men det hör till fick jag veta.
Jag gick nämligen ut och gick på eftermiddagen och det var lite svag sol, men oh, så besvärligt det blev! Jag borde ha tagit på mig solglasögon. Men detta var ju första gången som jag gjorde det här, så nu vet jag till nästa gång, som ska ske 2011.
Nog om detta.



Vi hade tidigare pratat om att resa till Mallorca i sommar som vi brukar, men vi har ändrat oss. Konstigt nog så var det jag som inte ville åka. Det har nämligen ALDRIG hänt tidigare. Det  har alltid varit jag som har tvingat fram ett beslut att åka
Men plötsligt så tycker jag att det blir så mycket. Sommaren går så otroligt fort ändå. Jag vet att Janne och jag tyckte att vi hann inte sitta så värst många gånger på vår fina altan förra sommaren, så därför vill jag att vi stannar hemma den här gången.. Jag fyller 60 år i Juni och då ska vi ha kalas och sen så firar Janne och jag silverbröllop också det i Juni, så det blir två stora saker efter varandra. Och så har vi ju en del projekt på gång som måste ske under sommaren och ni ser själva.... Ska det finnas tid till avkoppling och skön vila så får det inte bli mer inbokat. Vi ska även åka en tur neråt landet efter vår bröllopsdag, vilket jag ser fram emot.


I morgon ska jag till optikern och kolla min syn. Jag behöver nya glasögon, för de jag har gör inte stor nytta längre.
Synen har försämrats avsevärt sen jag fick diabetes. Och så ska jag in på apoteket (igen) för att de ALDRIG har all medicin hemma när jag ska ha!! Jag blir så trött på att behöva åka fram och tillbaka flera gånger!!!!!



I helgen ska Janne måla det vita som återstår i vardagsrummet och sen ska jag lägga upp bilder så ni får se.
Vi är så nöjda och det är så roligt. Jag har fixat med alla fotografier på barn och barnbarn och köpt nya ramar och det blev precis som jag ville. Och så har jag städat fint så nu luktar det rent och nytt och lite svagt av målarfärg.
Nästa projekt blir hallen här uppe. Det tror jag nästan att Janne och jag fixar själva.

       

Hyfsat väder idag. Mulet i morse. Sen kom solen och det var härligt. Men sen började det att blåsa. Inte fullt så härligt
Sen mulet igen i flera timmar och så lite sol framåt kvällen. Men har ni märkt att det faktiskt är ljust ända till framåt 18-tiden!! Visst är det underbart! Och i och med att det har blåst idag så har det torkat upp väldigt mycket. Janne ringde förut och sa att det var så torrt och fint på vägen. Det är alltid skönt att få höra..
Här är tyst i huset. Alla katter sover. Angelica har precis sagt god natt. En och annan bil hörs åka förbi utanför.
Jag ska snart gå ner för att ta min nattspruta och så ska jag äta en smörgås. Sen ska jag leta fram ett par veckotidningar som jag fortfarande inte har läst och så krypa ner i sängen. Det ska bli så skönt. Och så  hoppas jag att Janne hinner komma innan jag somnar. Då sover jag lugnare.

Önskar er alla en skön natt med härlig sömn och vila så ni får vakna fräscha och pigga i morgonbitti och glädjas av den härliga känslan:  FREDAG !!!

Sov gott och kram från Bibbi.

AB IMO PECTORE.






BLANDAD KOMPOTT.

Hej igen.
Ja vi fick en härlig dag, Janne och jag. Vi hann allt som vi skulle uträtta och vi fick t.o.m solsken. Så nu känns det extra skönt. Och det var roligt att komma hem till Susanne och Fredrik och alla djuren.



I morgonbitti ska jag göra ögonbottenundersökning. Jag har aldrig gjort det så vi får se hur det går. Hade därför tänkt att lägga mig tidigt men nu är klockan redan mycket. Det blir alltid så när jag bestämmer mig för att ta tidig kväll.



Jag har öppnat till balkongen så att mina katter kan gå ut och nu springer de ut och in och jagar varandra som tokiga.
De har verkligen roligt tillsammans.



I morgon ska jag städa av i det rummet som nu blev färdigt. Sen till  helgen tror jag att vi ska handla till nästa rum, eller om det blir till hallen här uppe. Det blir roligt. Det har blivit sån skillnad där nere med nymålat, känns riktigt fräscht.
Och idag pratade vi om att vi ska prioritera framsidan på vårt hus till sommaren. Det behöver bli ett nytt staket, grindstolparna måste målas, även grinden. Ja... när man bor i hus så finns det alltid att göra. Man blir aldrig färdig.



Jag gick ifrån programmet EFTERLYST idag. Det sändes från Gällivari och handlade enbart om Carolin, som mördades i september förra året. Jag orkade inte se utan blev så beklämd över hur en ung människas liv kan släckas så fort.
Däremot så hade jag glömt att det var DET OKÄNDA och det såg jag på förstås. HUA ! Det är allt lite kusligt.



I morgon jobbar Janne igen. Angelica går till skolan och jag åker till lasarettet. Bäst att ställa in sig på att det kan ta tid. Har för mig att det stod i kallelsen .Om det är fint väder, när jag kommer hem, så blir det en långpromenad .(Kan avslöja att Jannes och min promenad inte blev så lång, men den blev ändå av och det är det som räknas)  Varje dag som han är ledig ska vi gå en sån promenad så att även han får lite motion.Tycker ändå att han har tagit beskedet bra, att nu även han har diabetes.



Och så var det de kungliga... Den ena får äntligen börja sikta in sig på bröllop och den andra tar förhållandet slut för!
Hmmm... Jag som gick och hoppades på flera bröllop. Det här ingick inte i min planering...ha...ha
Kanske det blir så att flickorna i kungafamiljen blir först med att gifta sig...ja..ja...nu spekulerar jag (ler)



Linda ringde från fjällen där hon är med sin familj och det hade hänt en bilolycka på deras uppresa med hennes svärmor och svärfar och Tobias och Therese. Nu hade det gått bra men det kändes som mitt hjärta skulle stanna!
Jag längtar efter dem och hoppas att de kommer helskinnade hem igen.



Just nu är det tre personer i vår familj som jag håller tummarna för och önskar dem LYCKA TILL.
Sen är det en person som jag vill ge den varmaste kram som finns och be att någon "ovan där "finns med och håller sin hand över den personen. Jag tänker på er alla, det vet ni.



Och så slutar jag med några allvarsord:




Ha..ha..ha..hi..hi..ho..ho..

Nej...sov gott nu alla mina vänner. Vi hörs i morgon.
Kramar från BIBBI.

AB IMO PECTORE.

En vanlig onsdag i Mars månad.

Hej alla.
Snörester och slaskvåta gator. Ingen sol i sikte.
Idag är Janne ledig och vi har tusen och en saker att uträtta. Det blir så när han bara är ledig en dag.
Men det ska nog gå bra. Vi börjar med att åka och kasta en massa skräp som blev efter renoveringen av rummet. Sen måste jag till apoteket, till banken och handla. Så den här dagen lär nog gå fort.
Varje dag som jag är ute och går så letar jag efter vårtecken. Vårfåglarna har jag hört länge och mina snödroppar kämpar tappert på vid husväggen.


Jag tittar i dikeskanter under de torra löven om någon tussilago syns till ännu, men jag har inte lyckats hitta någon .



Nej...det måste nog bli lite varmare först. Men när de väl kommit fram så går det så fort. De ser verkligen ut som små solar på marken och växer sig snabbt långa och gängliga. Jag tror att alla mina barn, när de var små, plockade till mig, med alldeles för korta skaft, och de var varma av att ha kramats av den lilla barnahanden. Det är fina minnen.

Vi ska även försöka hinna med en promenad idag. Efter mycket tjat ska jag äntligen få med mig Janne. Det blir roligt med sällskap. Och tänk så gott kaffet smakar, när man har varit ute i friska luften och rört på sig.
Inget spännande på TV i kväll förutom Efterlyst då. Men jag har hur mycket nya veckotidningar som helst att läsa. Det är bra att ha på lut, när programmen tryter på Tv. Eventuellt blir det ett kort besök hos Susanne och Fredrik också. Jag längtar efter deras hundar och katter ,så vill jag se deras nya soffa.



        

Ja... det känns som att detta kommer att bli en bra dag. Ni ska också ha en bra dag.
Vi hörs till kvällen.
Kramar från Bibbi.

LEV LIVET LYCKLIG.

ÖLAND

Go kväll på er. Så har turen kommit till kvällens inlägg.Och det ska handla om min kärlek till Öland. Jag kan inte räkna hur många gånger vi har varit där. För många , många år sen, så var jag där som ung flicka och tältade. Ett år var det husvagn. Sen blev det tält igen. Ett år lyckades vi få hyra en jättemysig stuga, som låg precis vid vattnet, och sen var jag fast. Vi har hyrt många stugor där, men just den där vid vattnet blev min drömstuga.Jag fantiserade om den stugan och önskade att den var vår. Jag hade opererat mig för diskbråck och var inte fullt så rörlig, men den sommarvistelsen på Öland, blev en av de allra bästa i mitt liv. Barnen kunde springa ner själva och bada och precis utanför betade kor i hagen. Janne tog med pojkarna på en fisketur och kom hem med torsk som vi åt till middag. Aldrig har fisk smakat så gott ! Och till efterrätt åt vi jordgubbar med mjölk.

   

I gästboken skrev jag följande:

ÖLAND ÖLAND DET ÄR TOPPEN
SOL OCH BAD OCH BRUN PÅ KROPPEN
SALTSTÄNK, TORSK OCH DOFT AV TÅNG
SÅ VILL VI HA`T SOMMARN LÅNG.



Ja det var en härlig sommar... och naturligtvis så hade vi solsken hela veckan, vad trodde ni..



Sen så bor min äldsta syster på Öland och många turer  har gått till henne också. Nu är det längesen vi var hos henne och även på Öland. Men en av de gånger som vi besökte henne så tog vi dessa kort från vår "egen" playa.





Janne njuter och ser ut över havet.



Som ni kanske ser så är kortet taget i november. Det var kallt, men ingen tillstymmelse till snö. Rakt ner bakom mig, ligger en liten fiskehamn. Förr kunde man gå ner där på morgonen och ta emot fiskebåtarna när de kom in med nyfångad fisk. Nu är det så utfiskat och torsk finns väl överhuvudtaget inte längre. Det är för sorgligt!
Nåväl.... vi får leva på våra fina minnen. Jag är glad för dem.

Det var allt för i kväll. Hoppas att ni kan sova gott alla. Kramar från Er Bibbi.

AB IMO PECTORE.

ÅKATTRAKTION FÖR MODIGA.

Hej mina vänner. Jag känner mig lite bättre idag trots att jag fortfarande har feber. Det är mildväder ute och nu smälter snön för fullt. Hoppas vi får lite värme snart också. Läste på blogg.se om Gröna Lunds nya åkattraktion. INSANE, ny berg och dalbana, som har premiär 25 April. ALDRIG I LIVET ATT JAG SKULLE SÄTTA MIG I DEN !



Den är världens längsta och högsta i sitt slag!



Nej ALDRIG! Det hisnar i magen bara av att titta på den! Huvaligen!



Ni kanske minns att jag hade en tävling där jag frågade vad detta är för något?



Endast en svarade och det var tyvärr fel. Bilden föreställer  små tvålar !      

Här kommer nästa fråga?
Vad heter fjärilen?



Skriv en kommentar om svaret.

Nu ska jag äta lite lunch och sen vila mig en stund innan Mio kommer tillbaka . Han var en kort stund i morse när Fredrik uträttade ärenden.

Jag önskar er en bra dag och så hörs vi till kvällen. Kramar från Bibbi.

LEV LIVET LYCKLIG.

Mera snö !

Hej igen.
Trots febern så har jag haft en bra dag. Jag sov flera timmar på förmiddagen och det var skönt. Sen har jag pysslat här hemma och skött om mig själv. Har bläddrat i lite tidningar och sett en del på TV.



Men trots det så är jag oerhört trött!  Jag har 38.2 nu ikväll så det tyder ju på att något är fel ,för jag har tagit Panodil ,så då borde jag inte ha feber alls.
Det gör ju inte saken bättre att det har snöat nästan hela dagen! Fy så trist. Ska det aldrig ta slut?



På vinter är det alltid kläderna som jag tröttnar fortast på. Tjocka jackor, kappor, stövlar.... Och för barnens del..overaller.
Vantar överallt och blöta skor i hallen. Det är under så lång tid som man tvingas att använda dessa plagg, så det är inte konstigt att man hinner tröttna.



Nu tänker jag i alla fall gå och lägga mig. Känner att kroppen har fått nog för idag. Önskar er alla skön sömn och god vila.
Vi hörs i morgon. Kramar.
Er Bibbi.

Ab imo pectore.

FORTSATT FEBER.

Hej alla. Feber idag också. Känns som att mitt huvud är mosat. Inget kul alls. Men inga andra symptom ännu så länge.
Måste ändå klä på mig och gå bort till affären. Skåpen gapar tomma på allting. Borde även ta mig till apoteket men jag orkar inte sitta på bussen. Och sen har jag ett paket som måste hämtas och det är på Maxi och dit tar jag mig absolut inte idag! Nej....det får bara vara..
Lite vackra blommor att titta på skadar ju inte. Kram till er alla.
Vi hörs till kvällen.
BIBBI.



LEV LIVET LYCKLIG.

FEBER

Hej igen.
Nu har jag gjort alla tråkiga saker och känner mig rätt så nöjd. Men på eftermiddagen så började jag frysa så förskräckligt. Tog på mig flera tröjor och kollade hur kallt det var inomhus. Funderade på att tända en brasa. Men det fanns ingen anledning till det, då här var varmt och gott enl. termometern. Hade även en dunkande huvudvärk. Till slut kollade jag om jag hade någon feber då jag kände att något var riktigt fel och visst...38.2 grader visade den på.Fort i med 2 Panodil. Fryser fortfarande, men huvudvärken är lite bättre. Typiskt!



Maten smakade inte, trots att det var jättegott enl. Angelica. Kaffe smakar inte heller. Jag vill inte ha någonting, utan tänker gå och lägga mig nu. Har fått ringt och sagt ifrån om att ha Mio i morgon. Jag vill absolut inte att han blir smittad.
Jag har gjort semlor till Janne, som han kan ta när han kommer hem.
Nu säger jag god natt till er alla och hoppas att ni har haft en skön helg.
I morgon är en annan dag...
Kramar till er från mig.
Ab imo pectore.

Solig och kall söndagsmorgon den första Mars.

Hej mina vänner. Idag är jag "uppe med tuppen". Det är flera timmar sen jag åt min frukost och fick mitt kaffe.
Janne har åkt till jobbet och Angelica sover. I dag måste jag ta itu med tråkiga saker som har släpat efter en längre tid.
Jag kommer visst aldrig ifatt! Kan bero på ...att det just är så  som jag säger...tråkiga saker. Så jag skjuter upp i det oändliga. Men idag ska det ske! Vet ju hur bra man mår när det är överstökat.

   

Tänkte på speglar... Hur de kan få en att må bra, lika väl som att inte må så bra. Ibland är man mera till sin fördel och ibland mindre. Och det finns gånger när man önskar speglarna all världens väg! Precis som det kan vara ovärdeligt att ha en spegel med sig, då man t.e.x. har fått någonting i ögat.



Speglarna i provhytterna... Vad gillar ni bilden av er själva där? Där kan man snacka om att de är avslöjande,
i det starka lysrörsskenet och man ser sig själv från alla håll och kanter.


Sen finns det speglar som är riktiga konstverk, så vackra...


Och så har vi ordspråket  - 7 - års olycka då en spegel krossas. Trodde mera på det förr, men innerst inne så försöker jag att se till att speglar inte går sönder, så lite tro har jag nog till det i alla fall.


Spegel ,spegel på väggen där, säg vem som vackrast i landet är....Ja, kanske tur att det bara var i sagan som spegeln kunde svara.



       

Nej.. nu ska jag sätta fart så dagen inte går mig ur händerna. Kram på er.
Vi hörs senare.

LEV LIVET LYCKLIG.

RSS 2.0