JOBBIG NATT



Min lilla IZABELLA är sjuk. Hon har flera dagar nyst, kräkts och bajsat löst, med en massa slem i. Nu sist var det även blod i. Det är så jobbigt när djuren blir sjuka, de kan inte berätta. Hon hoppade upp i min säng och bajsade (mysigt värre!) Så jag fick tvätta bort det värsta och sen gick jag ner och la mig på soffan i vardagsrummet. Kl.var då 03.30.
Väl där så kan jag inte somna. Jag bara hostar. Går upp och tar på mig en tröja och raggsockar, tar astmamedicin och
provar att lägga mig igen. Då bajsar Izabella igen, på mattan i hallen! Upp igen och ta bort mattan. Går och lägger mig igen, då är kl.04.30. Tänker att nu kan jag sova en stund innan Mio kommer. Och somnar äntligen och vaknar 07.00.
Angelica ska ha frukost 7.00 och Mio ska komma 7.30. Jag vill gärna hinna kolla blodsocker, ta sprutan och äta frukost
innan jag ska börja med honom. Nu körde allt ihop sig.
Nåväl... Nu sover lilla Mio och jag tar ifatt det som jag inte hann i morse. 13.45 ska Janne åka till vetrinären med "Bella"
Hoppas att vi kan få någon bra medicin så hon blir frisk igen.Täcket och påslakan åker i soporna. Janne får åka till Jysk och köpa nya.Men det viktigaste är att "Bella" blir frisk!

Gråmulet väder och regnskurar, samt blåst är vad som bjuds idag, vädermässigt. Känns inte som det blir någon promenad idag. Känner mig själv "ruggig". Kan bero på sömnbrist. Men jag har ett solsken hos mig, som piggar upp.
Ha det gott mina vänner. Och.... LEV LIVET LYCKLIG.
ER BIBBI.

Kommentarer
Postat av: Linda

Vad tråkigt med Izabella! Då var det nog inte bara en vanlig förkylning. Är hemma med Robin idag, han fick snabbt hög feber igår kväll. Trött idag och börjar bli lite varm igen. Vi hörs!

/Linda

2008-11-18 @ 12:39:48
Postat av: Anonym

Hej Linda. Kul att du läser min blogg!

Stackars Robin! Så var det dags igen! Janne är också sjuk, så så blev det med hans 5-dagars ledighet.

Nu har vi nytt och fräscht i sängen.

Pussar till er alla från Mamma.

2008-11-18 @ 16:42:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0